Szolgáltatások

A digitális archiválás létfontosságú a gyűjtemények számára, mivel biztosítja a műalkotások hosszú távú megőrzését, könnyű hozzáférhetőségüket nyomonkövetését rendszerezését. A megfelelő archiválás értéknövelő a gyűjtemény számára.A művészeti tanácsadás (art consulting) olyan szolgáltatás, amely segítséget nyújt művészeti kérdésekben és döntésekben. A művészeti tanácsadók számos területen kínálhatnak segítséget, beleértve a gyűjtési stratégiát, műalkotások beszerzését, gyűjtemény menedzselését, befektetési tanácsadást és egyéb művészeti projekteket.

Műtárgyfotózás

A dokumentálás egyik legfontosabb része a műtárgyfotózás, amit megfelelő technikai háttérrel rendelkező profi műtárgyfotós végez. Körültekintően és rugalmasan a helyszínen dolgozunk, ezzel megkíméljük a műtárgyat a szállítástól. 

Igény szerint készítünk nagy felbontású és kiemelkedően jó minőségű stúdiófotókat is.

 

Műtárgy bérlés

Műtárgyat bérelni számos előnnyel jár, különösen azok számára, akik élvezni szeretnék a művészetet anélkül, hogy azonnal vásárolnának egy drága műalkotást. 

Megbízható műtárgy szállítása kiemelkedően fontos a művészeti tárgyak épségének és értékének megőrzése érdekében. Értékbecslés

 

A gyűjteménykezelés, a kutatás és a szakszövegek együtt hitelesítik a gyűjtemény darabjait. Egy-egy kérdéses műtárgy esetében azonban külön, esetleg több szakértői véleményre is szükség lehet.

Hiteles szakvélemény és értékbecslés kérés szerint rendelhető gyűjteménykezeléshez, vagy akár azon kívül is

 

RESTURÁLÁS


A művészeti alkotások restaurálása rendkívül fontos azért, mert segít megőrizni és helyreállítani az idő és környezeti hatások által sérült vagy elpusztult műalkotások eredeti állapotát. Emellett a restaurálás segít megőrizni az alkotások anyagát és struktúráját.

Ezáltal a restaurálás nem csupán a műalkotások értékeit növeli, hanem hosszú távon fenntartja azokat a jövő generációk számára.


Leltár készítés