Csapat

TÓTH PÁL SÁNDOR 

Alapító

tel: +36 70 360 2253

Eötvös Loránd Tudományegyetem esztétika szakán végzett, majd festménybecsüs szakvizsgát tett. Közel 14 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik a kortárs magyar képzőművészetben. A Deák Erika Galéria volt vezetője, emellett meghívott előadó a Mome Kulturális Menedzser és Múzeum Menedzser képzésein illetve az IBS Művészeti Menedzser szakán. A cARTc kulturális egyesület elnöke, és a GalleryTool alapítója.

Szakterülete: a magyar kortárs képzőművészet  a 90-es évektől napjainkig


FEJES MÁRTON, Fényképész

A fényképészet mint szakma az elmúlt 15 évben életem meghatározó tényezőjévé vált. Az évek során próbáltam megragadni minden lehetőséget, hogy tudásomat mélyítsem. Számos szemináriumon, alkotótáborban és konferencián vettem részt, előadóként és hallgatóként egyaránt. Úgy gondolom, hogy a műtárgyfotózás nagy szakmai és technikai felkészültséget igényel. A tökéletes reprodukció készítés is egy alkotás. 

GECOV ANETT, Kutatás szakszövegírás

A Pázmány Péter Katolikus Egyetem bölcsészettudományi karán végzett művészettörténet, és tanárképes filozófia szakon, illetve kreatív írás programot. Szakmai gyakorlatát a Ludwig Múzeum – kortárs művészeti gyűjtemény osztályán töltötte, a bolgár anyag feldolgozásával.  

Szakterülete: a modern 20. századi és a kortárs magyar művészet 1990-ig.

 

BERG  ANDREA, Kutatás szakszövegírás

Az ELTE művészettörténet szakán végzett. 1993-2007 között a Műcsarnok kortárs művészeti kurátora, ezt követően a Videospace Galéria egyik alapítója és vezetője. Szakterülete modern és a kortárs képzőművészet. Jelenleg Németországban él.